PRIJSVRAAG onder kunstenaars van Oud Charlois
ONTWERP ANSICHTKAART!! Let op: korte termijn voor inzending

De werkgroep Groeibriljant Oud Charlois schrijft een prijsvraag uit onder de in Charlois wonende/werkende kunstenaars. Hieronder volgt verdere informatie.

Inleiding
De gemeente Rotterdam gaat de komende maanden 5 Groeibriljanten uitkiezen. Elke Groeibriljant krijgt van de gemeente een fors bedrag aan subsidie en ondersteuning bij het verwezenlijken van de plannen. De werkgroep Groeibriljant Oud Charlois heeft zich aangemeld en streeft ernaar uitgekozen te worden. Doelstelling van de Groeibriljant is het realiseren van een gedifferentieerd aanbod aan kunst en cultuur rond de Kerksingel en in de daarvandaan uitwaaierende straten. Voor meer info zie:
www.rotterdam.nl/groeibriljanten en www.groeibriljantoudcharlois.nl

Onderwerp van de prijsvraag
Het ontwerpen van een wervend beeld/tekst ten behoeve van een ansichtkaart die dient als promotie voor de Groeibriljant Oud Charlois.

De ansichtkaart wordt door de werkgroep via Boomerang of in eigen beheer gedrukt. De oplage is afhankelijk van de beschikbare middelen (nog niet bekend). De kaart wordt zo veel als mogelijk in Rotterdam verspreid.
Het doel van de kaart is het promoten van de Groeibriljant Oud Charlois, zodat deze briljant onder de aandacht van het publiek en de jury wordt gebracht.
De kaart moet uiterlijk vanaf 28 november verspreid worden.

De winnaar
In ruil voor het winnen van de prijsvraag krijgt de kunstenaar gratis publiciteit, zijn/of haar persoonlijke gegevens worden op de kaart gedrukt en zullen worden genoemd tijdens de publieke presentatie van de Groeibriljant Oud Charlois in december.

Sluitingsdatum
Gelet op bovenstaande is de sluitingsdatum van de prijsvraag 5 november 2003 om 17.00 uur.

Inzendingen en beoordeling
Inzendingen kunnen worden opgestuurd naar Jannie Hommes, coördinator Werkgroep Groeibriljant Oud Charlois, Kaatsbaan 12, 3082 DP Rotterdam, ondervermelding van uw naam en telefoonnummer. Zij zal op 5 november 's avonds samen met een onafhankelijke jury de inzendingen beoordelen en een winnaar kiezen. Over de uitslag kan verder niet gecorrespondeerd worden.

Wij hopen op een enthousiaste deelname! Door mee te doen laat u zien dat u zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen in Oud Charlois en daaraan uw steentje wil bijdragen. Dat alleen ervaren wij als een ondersteuning.

Jannie Hommes

TOP

dick v.d. sande - stichting blommenfesteijn - hommes advocatenkantoor - autobedrijf schobben - werkgroep oud charlois - charloisse poort
stichting historisch charlois - familie ferguson - gerard van den broek - bureau b & w - deelgemeente charlois - sites4less - tineke teunen
expositieruimte klein 14 - winkeliersvereniging hart van charlois - de rotterdamsche brouwerij - hervormde wijkgemeente charlois
Stichting Laleli Moskee - Snackbar Atoom - Cafe Het Nieuwe Concer